Hvis du har problemer med personlig økonomi og budsjettbalanse, er du ikke alene! Mange mennesker befinner seg i økonomiske problemer og gjeld fordi de bare ikke forstår hvordan de skal håndtere pengene sine! Hvis dette er deg, kan du lese videre for noen enkle ideer om å administrere pengene dine og holde deg ute av gjeld!

Hvis du har mistet et tidligere hjem til foreclosure, betyr dette ikke at du er ute av hjemmet eier helt. Du bør kunne få et statsstøttet boliglån gjennom Fannie Mae, Freddie Mac og FHA, på så lite som tre år etter at ditt forrige hjem har stengt.

Hvis du handler for å gjøre boliglånet ditt, handler du av gale grunner. Volatiliteten i børsen er for stor til å gamble din nødvendige økonomi på. Bruk alltid trygge penger i motsetning til dine virkelige dollar som må støtte ditt daglige liv. Dette handler om å bygge fortjeneste, ikke om å spille i lotteriet.

Selv om det er viktig å spørre rundt om hva du bør investere i, er det nødvendig at du følger din egen intuisjon til slutt. Til syvende og sist er det pengene dine du investerer. Derfor må du sørge for at du tror på hver investering du gjør.

Hvis du har råd til å gjøre det, åpner du en avdragskonto, for eksempel et lån eller en bilbetaling. Disse vil legge ekstra vekt på kredittprofilen din og vil øke kredittpoengene dine så lenge den holder seg innenfor gjeldsgraden din. Vær forsiktig og ta bare på deg gjeld du har råd til.

Hold oversikt over debetkortkjøp. Noter alltid på papir eller telefonen så snart du sveiper kortet slik at du ikke glemmer det. Debetkort er veldig praktiske, men gjør det også enkelt å overbelaste et budsjett, og med mindre du holder en post, er det altfor enkelt å overdra en bankkonto uten å innse det.

Forsikre deg om at du setter deg et mål for hvor mye du vil spare per måned, enten det er et prosent- eller dollarbeløp. Å sette dette målet vil forhindre deg i ekstra utgifter i slutten av måneden, vel vitende om at du må treffe en bestemt målestokk for å lykkes.

Hvis du er en investor, må du sørge for at du diversifiserer investeringene dine. Det verste du kan gjøre er å ha alle pengene dine bundet opp i en aksje når den faller. Diversifisering av investeringene dine vil sette deg i en sikkerest mulig posisjon, slik at du kan maksimere fortjenesten.

Hvis du er student, må du sørge for at du selger bøkene dine på slutten av semesteret. Ofte vil du ha mange elever på skolen din som trenger bøkene som er i din besittelse. Du kan også legge disse bøkene på nettet og få en stor prosentandel av det du opprinnelig betalte for dem.

Som du kan se, er det enkelt å administrere din personlige økonomi når du vet det grunnleggende om journalføring og kontroll av utgiftene dine. Hvis du er en av de menneskene som har problemer med penger, kan du bruke tipsene du har lest nå for å begynne å komme deg ut av gjeld og inn i en komfortabel besparelse.